Ouderenzorg in Hoogezand-Sappemeer

  Werken in de ouderenzorg van Hoogezand

  De ouderenzorg groeit in Nederland in een rap tempo. Er komen steeds meer vacatures beschikbaar voor mooie functies in de ouderenzorg. Ook in het Groningse Hoogezand zijn er vele opties om in de ouderenzorg te werken, denk bijvoorbeeld aan de functie verzorgende IG en verpleegkundige. De ouderenzorg is in Hoogezand-Sappemeer goed vertegenwoordigd. Er wonen ook veel ouderen in Hoogezand waardoor er relatief veel mensen in de zorg werken. De verwachting is dat, mede door de vergrijzing, de zorgvraag van ouderen en hoogbejaarden alleen nog maar zal toenemen. Om de vraag naar ouderenzorg te kunnen bieden wordt er flink ingezet op het werven van nieuw personeel naar de instellingen en organisaties in Hoogezand.

  ZINN in Hoogezand

  In Hoogezand zijn een aantal instanties die zich bezighouden met ouderenzorg of zorg in het algemeen. ZINN is een grote speler en heeft verschillende vacatures beschikbaar voor wijkverpleegkundigen en verzorgenden IG. Ook heeft de organisatie plek voor mensen die graag willen werken in de thuishulp.

  Bekijk vacatures

  Vind hier jouw baan in de Ouderenzorg!

  Direct bekijken

  Geneesouderen | Werken en Leren in de Ouderenzorg

  Deze website levert informatie over mogelijke carrièrekansen voor professionals die meer willen weten over ouderenzorg. Daarnaast worden hier openstaande vacatures geplaatst om werkgevers en professionals uit de ouderenzorg bijelkaar te brengen.

  Feiten en Cijfers

  De zorg is de grootste bedrijfstak in Nederland (CBS)

  In het jaar 2040 is één op de vier ouder dan 65 jaar (CBS)

  Ruim 15% van de 85-plusser is ernstig depressief (VUmc)

   

  © 2017 Geneesouderen