Psychologen gezocht in Groningen

  Vacatures voor psychologen in Groningen

  Waar voor psychologen eerder geen vacatures beschikbaar waren, zijn de tijden compleet veranderd. Psychologen kunnen tegenwoordig snel en makkelijk aan werk komen. Met name de BIG-geregistreerde psychologen komen snel aan het werk dankzij een aantrekkende economie en de versnelde vergrijzing in Nederland. Hierdoor is er een explosief aantal vacatures in de ouderenzorg ontstaan die zo snel mogelijk opgevuld moeten worden. Ook in Groningen zijn instellingen en organisaties hard op zoek naar professionals in de ouderenzorg.

  BIG-geregistreerde psychologen

  Vacatures voor basispsychologen zijn voor organisaties en instellingen doorgaans makkelijker in te vullen dan de vacatures voor de BIG-geregistreerde professional. Dit heeft te maken met zowel schaarste als aanbod. Er zijn in Nederland veel meer niet BIG-geregistreerde psychologen dan psychologen met een BIG registratie. Een BIG-geregistreerde psycholoog is een psycholoog met een postmaster degree. Dit betekent dat de psycholoog na zijn master nog een extra opleiding heeft afgerond. Vaak gaat het om GZ-psychologen, gezondheidszorgpsychologen en klinisch psychologen.

  Groningen en BIG-geregistreerde psychologen

  In Groningen zijn meerdere vacatures beschikbaar voor psychologen. Met name ggz instellingen zijn op zoek naar deze professionals. In Groningen is Lentis de grootste aanbieder van geestelijke gezondheidszorg. Bij Lentis zijn vacatures beschikbaar voor GZ-psychologen, klinisch psychologen, basispsychologen en psychotherapeuten.

  Bekijk vacatures

  Vind hier jouw baan in de Ouderenzorg!

  Direct bekijken

  Geneesouderen | Werken en Leren in de Ouderenzorg

  Deze website levert informatie over mogelijke carrièrekansen voor professionals die meer willen weten over ouderenzorg. Daarnaast worden hier openstaande vacatures geplaatst om werkgevers en professionals uit de ouderenzorg bijelkaar te brengen.

  Feiten en Cijfers

  De zorg is de grootste bedrijfstak in Nederland (CBS)

  In het jaar 2040 is één op de vier ouder dan 65 jaar (CBS)

  Ruim 15% van de 85-plusser is ernstig depressief (VUmc)

   

  © 2017 Geneesouderen