Regio Delfzijl op zoek naar psychiaters

  Psychiater gezocht voor regio Delfzijl

  In heel Nederland zoekt men naar psychiaters, maar de afgelegen regionen van Nederland staan extra onder druk en ervaren extra moeilijkheden bij het vinden van psychiaters. Ook in het noorden van de provincie Groningen zoekt men naar psychiaters en overige professionals in de ouderenzorg. Lentis ouderenpsychiatrie De Brug zoekt bijvoorbeeld psychiaters.

  Het vinden van psychiaters

  Psychiaters zijn schaars in Nederland. Er zijn tegelijkertijd ook heel veel vacatures voor psychiaters beschikbaar. Dit betekent dat het voor instelling erg moeilijk is om psychiaters aan te trekken, zeker voor instellingen en organisaties in de dun bevolkte gebieden van Nederland, waaronder regio Delfzijl.

  Ouderenpsychiatrie in Delfzijl

  In Delfzijl is Lentis de aanbieder van ouderenpsychiatrie. De Brug in Delfzijl is de plek voor ouderen met complexe psychiatrische aandoeningen. Hier kunnen ouderen zich laten behandelen door onder andere psychiaters en psychologen.

  Bekijk vacatures

  Vind hier jouw baan in de Ouderenzorg!

  Direct bekijken

  Geneesouderen | Werken en Leren in de Ouderenzorg

  Deze website levert informatie over mogelijke carrièrekansen voor professionals die meer willen weten over ouderenzorg. Daarnaast worden hier openstaande vacatures geplaatst om werkgevers en professionals uit de ouderenzorg bijelkaar te brengen.

  Feiten en Cijfers

  De zorg is de grootste bedrijfstak in Nederland (CBS)

  In het jaar 2040 is één op de vier ouder dan 65 jaar (CBS)

  Ruim 15% van de 85-plusser is ernstig depressief (VUmc)

   

  © 2017 Geneesouderen