Regio Winschoten zoekt Verpleegkundigen

  Vacatures voor verpleegkundigen in Winschoten

  In Oost-Groningen zijn bedrijven en instellingen hard op zoek naar nieuw personeel in de (ouderen)zorg. Verschillende zorginstellingen hebben vacatures vacant waar haastig wordt gezocht naar gedreven en enthousiaste werknemers die graag willen werken in de zorg. De zoektocht naar verpleegkundigen geldt voor heel Nederland, ook in regio Winschoten. De regio heeft last van een extra snelle vergrijzing waardoor er meer en complexere zorg nodig is voor ouderen. In Oost-Groningen worden ouderen steeds ouder en komen er percentueel ook steeds meer ouderen bij. De ouderenzorg in Oost-Groningen is daarom vrij groot. Om goede zorg te kunnen leveren is er veel personeel nodig. In de regio Winschoten zijn daarom veel vacatures beschkbaar voor medewerkers in de zorg.

  Werken in de zorg

  Het is niet alleen de ouderenzorg waar personeel wordt gezocht. Ook worden professionals in de zorg gevraagd voor bijvoorbeeld afdelingen in het ziekenhuis en verpleeghuizen. Zo worden er ook verzorgenden IG gezocht en medici zoals de specialist ouderengeneeskunde en klinisch geriaters. Ook wordt personeel gezocht in de geestelijke gezondheidszorg van Oost-Groningen en regio Winschoten in het bijzonder. Denk bijvoorbeeld aan GZ-psychologen, psychiaters en klinisch psychologen. In Oost-Groningen is veel werk voor zorgprofessionals.

  Vacatures bij het Ommelander Ziekenhuis

  Het nieuwe ziekenhuis van Oost-Groningen is het Ommelander Ziekenhuis en levert veel werk voor de regio. Zo zoekt het ziekenhuis vaak verpleegkundigen.

  Bekijk vacatures

  Vind hier jouw baan in de Ouderenzorg!

  Direct bekijken

  Geneesouderen | Werken en Leren in de Ouderenzorg

  Deze website levert informatie over mogelijke carrièrekansen voor professionals die meer willen weten over ouderenzorg. Daarnaast worden hier openstaande vacatures geplaatst om werkgevers en professionals uit de ouderenzorg bijelkaar te brengen.

  Feiten en Cijfers

  De zorg is de grootste bedrijfstak in Nederland (CBS)

  In het jaar 2040 is één op de vier ouder dan 65 jaar (CBS)

  Ruim 15% van de 85-plusser is ernstig depressief (VUmc)

   

  © 2017 Geneesouderen